Profil

Lastvognsspecialister siden 1998

En forpligtelse til topkarakter i køretøjsservice

Last- Bus & Dækcenter Vestjylland A/S blev grundlagt i 1998 som lastvognsværksted og har siden da været et solidt funderet servicecenter for lastvogne, busser og andre køretøjer inden for transportbranchen.

Med uddannelse og træning af medarbejderne fremstår firmaet i dag som en af de mest professionelle virksomheder inden for service og reparationer af køretøjer i transportbranchen.

Døgnet rundt kan vores servicevogn tilkaldes og på værkstedet er veltrænet mekanikere og dækmontør altid parat til at klare enhver forefaldende serviceopgave.

For Last- Bus & Dækcenter Vestjylland A/S er nøgleordene: kvalitet og service – dette skal altid være de grundlæggende udsagn for de mange forskelligartede opgaver, som vi påtager os, uanset hvilket segment vi arbejder med.

Det er ligeledes vigtigt for Last- Bus & Dækcenter Vestjylland A/S, at samtlige medarbejder altid er ajourført med den nødvendige viden til de arbejdsopgaver, som den enkelte medarbejder tager sig af.

Last- Bus & Dækcenter Vestjylland A/S er således velforberedt til at møde de kommende års udfordringer på alle områder inden for service og reparationer samt dæk og fælge.​